Selidbe u Austriju (Osterreich)

Dobijte ponudu ili rezervišite besplatnu procenu selidbe kod kuće
Kada se preselite u Austriju da živite i radite, otkrićete zemlju punu prirodnih lepota, zadivljujućih pogleda i klasičnog nasleđa.

Kada se preselite u Austriju, zapast ćete do ušiju zbog njenog upečatljivog dela Alpa, očaravajućih jezera, guste šume i prelepe istorije. Beč, glavni grad, je arhitektonska vizija; region Štajerske je savršen za skijanje svetske klase tokom cele godine; Grac je nedavno proglašen za Evropsku prestonicu kulture; Klagenfurt nudi fantastičnu kupovinu; a Salcburg je fantastično „tipičan” austrijski grad.

Ako tražite uslugu selidbe u Austriju, dobićete odličnu uslugu bez stresa koristeći Simpsons.

Preseljenje u Austriju je uzbudljivo vreme kada počinjete da doživljavate međusobno povezane zemlje, slavnu istoriju i zapanjujuće, raznolike prirodne lepote.

Simpsons obavlja redovne putne usluge širom Evrope, za sve koji se presele u Austriju ili presele u Evropu. Destinacije se kreću od Holandije do Austrije, i od Finske do Grčke, dok su popularne offshore destinacije – kao što su Kanarska ostrva, Baleari, Malta i Kipar – pokrivene našim međunarodnim uslugama morskim putem.

Tvoj preseljenje u Austriju
Naša namenska usluga utovara nudi slobodu određenog datuma za iznošenje robe iz vaših trenutnih prostorija i, u zavisnosti od ograničenja vožnje, datuma isporuke u vaš novi dom u Austriji. Imaćete bezbrižnost da vidite svoju robu kako je bezbedno utovarena, i otići ćete direktno do svog novog doma u Austriji – omogućavajući vam da vidite kako vozilo stiže na istovar.

Ova usluga takođe može uključiti period skladištenja, ako to postane neophodno, a kao i kod svih naših usluga, možete izabrati da preuzmete uslugu kompletnog ili delimičnog pakovanja kada se selite u Evropu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.