Plasticni pontoni za splavove

Svi znate da je za Novu godinu Freestajler potonuo. Bio je postavljen na metalnim pontonima. Proizvođaći plasticnih pontona Osecina tvrde da njihovi plasticni pontoni ne bi potonuli bez obzira na opterećenje. Plasticni pontoni za splavove su mnogo sigurniji u odnosu na sve druge materijale od kojih se koriste za postavljanje splavova marina i dokova.

Prednosto plasticnih pontona za splavove

Plasticni pontoni za splavove imaju više komora i ne mogu tek tako da potonu. Ako se ošteti jedna od komora tu je druga ili više komora koje će držati splav na površini. Proizvođači plastičnih pontona Osečina u svoje pontone ubacuju stiropor ili pur penom, tako da je nemoguće da potonu. Sigurnost i bezbednost je sigurno na većem nivou nego kada su u pitanju metalna burad ili pontoni od metala.

Osim prednosti da su nepotopivi i neuništivi dosta su laganiji. Jednostavniji su za upotrebu, lakše se montiraju, veliki je broj prednosi koje imaju plasticni pontoni za splavove.

Da je Frestajler bio na plastičnim pontonima, možda ne bi bio danas tema svih medija pametovanja raznoraznih stručnjaka.

Ako planirate da menjate ili pravite splav i razmišljate o bezbednosti i sgurnosti, onda pogledajte plasticne pontone za splavove.

Kontaktiajte nas i raspitajte se o prečnicima dmenzijama atestima i ostali pratećim materijalom vezanim za plastične pontone za splavove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.