ŠTA POKLONITI ZA 8. MART ?

Mnogi od Vas već još sada razmišljaju šta da poklone voljenoj osobi za 8. mart, bilo da je reč o majci, devojci, ženi, kolegnici… Ono što je sigurno, šta god da poklonite, obradovaćete osobu do koje Vam je stalo. Ipak, ukoliko želite nešto posebno, evo par ideja…

Nakit na poklon

Nakit je idealan poklon za 8 mart, žene koje ga vole i koje ga rado nose. Nakit se poklanja osobi za koju mislite da je zaista posebna. Nije neophodno da taj komad nakita bude luksuzan i skup. I srebrni nakit je jako lep a cena mu je povoljna.

Satovi

Ženski satovi predstavljaju izuzetno lep i vredan poklon. Izmedju ostalog, kad god voljena osoba bude pogledala na njega, asociraće je na Vas. U prodavnicama ali i putem interneta možete pronaći prelepe modele ženskih satova kao što su: Miss Sixty, Esprit, Belezza, Q&Q, Casio

Marame

Marame su poklon sa dugom tradicijom. Ženske marame su se nekad poklanjale starijim osobama, ali danas ih i mladje osobe jako vole i često nose, tako da ukoliko odlučite da poklonite maramu, nećete pogrešiti.

Jedno je sigurno, koji god poklon da izaberete, izmamićete osmeh na licu voljene žene. Pokloni koji se daruju 8. Marta imaju simbolično značenje i predstavljaju nagradu za uspehe koje žene postižu u svakodnevnom životu.

One thought on “ŠTA POKLONITI ZA 8. MART ?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *