Mail lista Nas e-mail časopis prati više od 4.500 pretplatnika. Oni znaju vrednost prave informacije.

Rezervišite i vi vaš BESPLATAN primerak.

Reklama na pretraga.co.yu

Oglasi


HOME > Osnove > FAQ

   Osnove: Pitanja i odgovori

Tekstova: 14 - Strane: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ]

Ovaj sajt je ogroman. Kako da se snadjem na njemu?

Cinjenica je da na Pretraga.co.yu sajtu postoji vise od 1.000 Web stranica teksta. Najbolji nacin snalazenja jeste da prvo procitate tekstove iz dela sajta Osnove, kao i sva pitanja iz ove sekcije sajta. Sistem citanja bi trebalo da ide tako da krenete redom i otvorite svaku pojedinacnu kategoriju koja se nalazi u sastavu Osnova pretrazivanja i Internet marketinga (Internet promocije). Ako vas tematika sajta veoma zanima, najbolji savet je da procitate redom sve tekstove iz sekcija sajta koji su izlistani desno od direktorijuma na prvoj stranici (drugi red navigacije na celom sajtu - Osnove, Pretrazivanje, Promocija...). Mozete krenuti u listanje sadrzaja ovog sajta i preko linka Prvi put ste na sajtu koji se nalazi ispod pretrazivaca na svim stranicama sajta. Takodje, pogledajte i odgovore na sledeca pitanja. Tekstove koji su postavljeni u poslednjih mesec dana mozete pronaci preko ovog linka, a napredno pretrazivanje sajta nalazi se ovde.

Kako da odstampam tekstove sa ovog sajta, a da znam sta sam odstampao(la)?

Ako vas tematika sajta veoma zanima, najbolji savet je da procitate redom sve tekstove iz sekcija sajta koji su izlistani desno od direktorijuma na prvoj stranici (drugi red navigacije na celom sajtu - Osnove, Pretrazivanje, Promocija...) i da kada procitate tekst kliknete na link "Odstampaj ovaj tekst". S leve strane prozora nalazi se deo navigacije Tekstovi koji omogucava lakse kretanje u sklopu jedne kategorije tekstova.

Kako da na ovom sajtu dodjem do teme koja me zanima?

Najbolje je krenuti redom i ici po kategorijama tekstova na sajtu - drugi red horizontalne navigacije na prvoj stranici (Osnove, Pretrazivanje, Promocija...). Takodje, preporuka je koristiti i pretrazivac koji se nalazi na svakoj stranici sajta tako sto otkucate reci koje opisuju tematiku koja vas zanima i ostavite opciju pored pretrazivaca "P2 Sajt" (P2 znaci Pretraga i prezentovanje). Kasnije, kada se upoznate sa tematikom sajta i nacinom dolazenja do sadrzaja koji vas na njemu interesuju, slobodno krenite da prelistavate ostale delove sajta. Mozete krenuti s prelistavanjem sadrzaja sajta tako sto cete direktno doci do vodica za apsolutne pocetnike preko ovog linka. Takodje, procitajte i odgovore na ostala pitanja iz ove sekcije sajta.

Kako da prijavim svoj sajt na Pretraga.co.yu

Uslovi prijavljivanja nekog sajta na Pretraga.co.yu nalaze se na ovoj adresi: http://www.pretraga.co.yu/vodic/strana.php?s=uputstvo1.

Kako da dodjem do teme koja me zanima?

Za ovo pitanje postoji nekoliko odgovora, u zavisnosti od toga koliko nas ozbiljno zanima odredjena tematika. U slucaju opstih tema (muzika, nauka, sport. . .) koriste se glavni pretrazivaci (serveri za pretragu), na kojima se kao rezultat pretrage nalaze veze (linkovi) do tematike koja nas zanima. Objasnjenja vezana za glavne (osnovne) pretrazivace i kako na njima naci manje ili vise specificne teme koje nas interesuju mozete procitati na stranici Informacije o osnovnim serverima za pretragu. Ako nas zanima posebna tematika, postoje pretrazivaci koji samo nalaze linkove za odredjenu tematiku. Najjednostavniji nacin da se dodje do njih jeste pretrazivac posebnih pretrazivaca http://www.search.com. Na njemu mozemo pronaci pretrazivac za tematiku koja nas zanima. Postoji jos ovakvih pretrazivaca, ali ovaj je najpoznatiji.

Tekstova: 14 - Strane: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ]

na vrh strane

Pretraga.co.yu Top 100
 
[ HOME ] [ Casopis ] [ P2 direktorijumi ] [ Top liste ] [ Vesti ] [ P&O ] [ Kontakt ] [ Ponuda ]
[ Osnove ] [ Pretraživanje ] [ Promocija ] [ Internet servisi ] [ eBusiness ] [ Oglasi ] [ Blog ]

Sponzori prezentacije

donesi.com narucivanje hrane
Specijalisticke poslediplomske studije iz e-poslovanja
Oglasi na sajtu pretraga.co.yu
Upis na smer e-poslovanje strukovnih studija
Gradski oglasi 011